workshop

Transformatiespel


Het spel dat je leven kan veranderen

Het Transformatiespel is een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij jouw eigen levensspel en stappen te zetten tot verandering.
Deze workshop helpt je door inzicht in of ondersteuning bij een (veranderings)proces of als reflectie op een recente verandering in jouw leven

Je maakt van jouw verlangen werkelijkheid door te formuleren wat je in jouw leven wilt verwezenlijken. Dit doe je door een doel of vraag te formuleren. Mogelijk voorbeelden van een doel: “Ik wil de juiste levenspartner voor mij vinden”, of “Ik wil mijn eigen bedrijf beginnen”. Voorbeelden van een vraagstelling zijn: “Wat heb ik nodig om gelukkig te zijn?”, of “Hoe kan ik uit dit conflict komen?”
Door reflectie, feedback van de begeleider en andere spelers, en een beroep op jouw ‘innerlijk weten’ word je jezelf meer bewust welke stappen je kunt nemen die jij nodig hebt. Spelenderwijs dring je door tot de kern waar het omgaat.
Het spel werkt door op 4 verschillende niveaus: zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Sta toe dat je in jezelf stappen maakt die je niet voor mogelijk had gehouden. Het spel schept ruimte, tijd en aandacht om onder ogen te zien wat nodig is en zelfs zaken hardop te benoemen waar je al jaren mee rondloopt. De bewustwording die als gevolg hiervan optreedt, helpt je om gemakkelijker jouw inzichten in actie om te zetten.
Het transformatiespel is ontwikkeld in Findhorn, Schotland. Veronique Kilian is in Findhorn opgeleid en gecertificeerd om het spel te kunnen begeleiden.

Duur: 2 tot 4 dagdelen, afhankelijk van het aantal deelnemers (2 dagdelen bij 2-3 spelers, 4 dagdelen bij 4 spelers).

wat zijn de ervaringen van anderen?


Veronique prikkelt en inspireert

Veronique prikkelt en inspireert. Ze weet de ander te verleiden om, via verschillende oefeningen, andere invalshoeken en perspectieven te creëren. Ze is nooit keihard confronterend maar laat je door een uitdagende stijl van coachen je eigen weg uitstippelen. Veronique heeft verschillende medewerkers in mijn organisatie weer op het rechte pad gekregen door ze een stip op de horizon te geven.

profile-pic
Hans van Benthem

Veronique is ontzettend sterk in het combineren van de "zachte kant" met de rationele kant

Veronique is ontzettend sterk in het combineren van de "zachte kant" met de rationele kant. Ook heeft zij oog voor ieder detail voor ieder individue. Zij is iemand die creativiteit combineert met gezond verstand en op het scherpst van de snede acteert, waardoor vooruitgang geboekt kan worden. Toegankelijk en coöperatief, zij heeft haar "zaakjes" altijd op orde en kent als geen ander het klappen van de zweep. Een sterke, faire professional, een serieuze gesprekspartner.

profile-pic
Jos van Loo

Het waren fijne en leerzame gesprekken!

Doordat ik me niet meer gelukkig voelde in mijn werk ben ik bij Veronique terecht gekomen. Behalve dat ze me geholpen heeft dit geluk terug te vinden heeft ze me, door haar brede kennis over onder andere gesprekstechnieken, persoonlijkheidstypologieën en teambuilding inzicht gegeven in mezelf en in anderen. Hierdoor ben ik beter in staat me in te leven in de ander. Bovendien heeft Veronique me geleerd hoe ik invloed kan uitoefenen in situaties die ik niet kan veranderen. Het waren fijne en leerzame gesprekken.

profile-pic
Marion van der Hurk
>