Phantom Drone
werken met mij
TITEL

A complete 1080p camera and 3-axis gimbal system are integrated with the Phantom 3 Advanced edition quadcopter from DJI.

veronique kilian transformatie 1920 800
Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

VITALITEIT EN ENERGIEMANAGEMENT


Hoe werkt Taoïstische Vitaliteit?

Het Chinese Taoïsme is gebaseerd op de wijsheid van onze organen. Door middel van een uniek systeem van Chinese meditaties schep je balans in je lichaamssystemen en verhoog je de stimulerende en versterkende werking van je vitale systemen. Je schoont je lichaam op en herlaadt het.

De meditaties werken met visualisatie, klank en beweging. In deze jaartraining leer je universele levenskracht als bron in jezelf aan te boren en op te nemen uit de natuur. Daarvoor hoef je niet eens persé in de natuur te zijn. Deze meditaties kan je overal doen, waar je ook bent.

Daarnaast doen we fysieke oefeningen waarbij je de juiste mix van taoïstische meditatie en vechtkunst-technieken leert om je innerlijke kracht en het energieveld om je heen te versterken.

Met taoïstische vitaliteitskunde leer je je hoofd leeg maken. Het heeft een ontspannende werking op je zenuwstelsel en een stimulerende werking op je hormoonstelsel. Zo versterk je jouw immuunsysteem en maak je vitale energie aan.

voorkom sluipende uitputting van je energie

wil jij dit ook?


kort en krachtig bijtanken

je hoofd op de rust stand zetten als je hoofd uit wil

Moeiteloos sterk zonder spierkracht

Frustratie en andere vervelende emoties gemakkelijk loslaten

In 10 lessen naar een betere energiebalans


Energiemanagement CHI

chi is levenskracht. 


Iedere sessie leggen we het accent op een van de volgende onderwerpen, maar we herhalen veel om telkens het

geleerde op een dieper niveau te laten door werken:

Sessie 1 & 2: I-Kracht & Helende klanken; leer dieper ontspannen, ontgiften en meditaties om je herstellingsvermogen te versterken

Sessie 3 & 4: Verdieping Helende klanken, Gouden Ei en het veld opzetten; versterk je innerlijke kracht met de 5 elementen

Sessie 5 & 6: Structuur en kracht vanuit IJzeren Hemd; overgave vanuit kracht

Sessie 7 &8: Kringloop en Tao Yin; energie beter verspreiden en rug versterken

Sessie 9 & 10: Integratie; je hormoonbalans in evenwicht en je levensenergie laten stromen

Iedere Sessie wordt ondersteunend door Chi Kung oefeningen die je helpen om meer te ontspannen en te aarden.

In deze cyclus zullen we de vitalisering met seksuele kung fu integreren in onze oefeningen.

VITAAL en energiek in je kracht staan

Deze lessenserie bevat de volgende elementen:

1) Wisdon Nei Kung: staat je hoofd altijd aan? Te veel achter de computer en op je mobiele telefoon? Beoefen de kunst om je brein te ontzorgen en te ontspannen.

2) Beenmerg Nei Kung: beoefen de kunst om je botten sterk te maken en chi door je lichaam te laten stromen. Beenmerg is cruciaal om vitaal oud te worden.

P3) soas Nei Kung: de psoas spier is de spier van de ziel. In plaats van te veel je best te doen, leer je om te ontspannen en te onstressen.

Dit is een lessenserie van 10 lessen die eind september start. 


Energiebalans

leer de essentie van de tao

Ik volg mijn roeping om juist in deze tijd vitaliteit training te geven. Ik leerde dit kennen onder de naam Healing Tao. Ik ben vanaf 2009 taoïstishe vitaliteit gaan beoefenen. Dit heeft eraan bijgedragen dat ik een sterker immuunsysteem heb, meer sport en mijn energie beter kan transformeren naar vitale energie.

Op het gebied van de Tao van Vitaliteit heb ik regelmatig trainingen gevolgd bij (internationale) trainers zoals Reinoud Eleveld, Michael Winn, Luc Leyten, Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Juan Li en Barry Spendlove, Gilles Marin en Robert Peng.

Deze gevolgde trainingen omvatten zowel basiselementen uit de Tao (zoals innerlijke glimlach, helende klanken, hemelse kringloop, ijzeren hemd) als Fusie, Beenmerg Chi Kung, Nei Dan Kung, Tao Yin en Kan & Li. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Healing Tao Instructeur.

Is energiemanagement voor jou?


Je bent een professional die veel van jezelf vraagt. Het werk is leuk, maar soms veeleisend.  Je hebt het druk en je wilt leren hoe je snel maar grondig de energie kunt balanseren. 

Dit is geschikt voor je als je

  • Een burn out wilt voorkomen
  • Stress in goede banen wilt leiden
  • zowel mentaal als fysiek wilt trainen
  • verzuim wilt voorkomen 
  • naar duurzaam vitaliteit wilt
  • wilt stoppen met roofbouw en je herstelvermogen  wilt activeren
  • je innerlijke kracht wilt aanspreken

deze artikelen helpen ook


8 juli 2022

Veronique Kilian: spreker, teamcoach, werkgelukdeskundige

Weesmeer.nl interviewde mij over mijn ondernemerschap. Lees hieronder de ins en outs

lees meer

wat zeggen anderen over deze training?


Het waren fijne en leerzame gesprekken!

Doordat ik me niet meer gelukkig voelde in mijn werk ben ik bij Veronique terecht gekomen. Behalve dat ze me geholpen heeft dit geluk terug te vinden heeft ze me, door haar brede kennis over onder andere gesprekstechnieken, persoonlijkheidstypologieën en teambuilding inzicht gegeven in mezelf en in anderen. Hierdoor ben ik beter in staat me in te leven in de ander. Bovendien heeft Veronique me geleerd hoe ik invloed kan uitoefenen in situaties die ik niet kan veranderen. Het waren fijne en leerzame gesprekken.

profile-pic
Marion van der Hurk

Veronique is ontzettend sterk in het combineren van de "zachte kant" met de rationele kant

Veronique is ontzettend sterk in het combineren van de "zachte kant" met de rationele kant. Ook heeft zij oog voor ieder detail voor ieder individue. Zij is iemand die creativiteit combineert met gezond verstand en op het scherpst van de snede acteert, waardoor vooruitgang geboekt kan worden. Toegankelijk en coöperatief, zij heeft haar "zaakjes" altijd op orde en kent als geen ander het klappen van de zweep. Een sterke, faire professional, een serieuze gesprekspartner.

profile-pic
Jos van Loo

Veronique is intuïtief zeer sterk!

Ik heb Veronique voor het eerst leren kennen toen ik manager was bij Reinier van Arkel. Daarna heb ik haar met regelmaat gevraagd om mij te helpen. Ze heeft voor mij zowel teamcoachings gedaan, een mediationtraject en individuele begeleidingen. Ik vind Veronique intuïtief zeer sterk en ze is in staat om in korte tijd en op een kernachtige manier een transformatie te bewerkstelligen bij zowel individuen als teams. Ze werkt hierbij op meerdere perspectieven tegelijk en pakt diepe patronen aan met concrete tools. Hoe ze dat precies doet is lastig in woorden uit te drukken, maar haar werk leidde in alle gevallen tot onverwachte, krachtige en blijvende resultaten.

profile-pic
Karien de Jonge

wat gaan we doen?


Step

01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna minim veniam.

Step

02

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna minim veniam.

Step

03

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna minim veniam.

inclusief instructievideo's

hoe pas jij je eigen funnels aan?

Ik neem je alle techniek uit handen. Jij hoeft alleen maar die dingen te doen waar je goed in bent. Ik heb het wil immers al voor je uitgevonden!

 Ik zet alle funnels voor je neer, maar ik ga je ook leren hoe je de funnels zelf kan aanpassen. We installeren samen de machine en zorgen ervoor dat hij aan kan. Na afloop weet jij hoe je die machine kan blijven voorzien van olie, zodat de machine optimaal blijft werken.

twijfel je nog of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

>