Op weg naar teamflow


Je wilt met het team naar een nieuw niveau van samenspel, co-creatie en innovatieSoms is het fijn om met een teamcoach een team te helpen om de onderstroom zichtbaar te krijgen, of te navigeren door moeilijke situaties. Of je wilt gewoon een positieve teamspirit versterken. Met een lach en met lichtheid kunnen we veel bereiken.

Krachtige interventies met impact. Is de teamcoaching met of zonder leider? Is het een training, intervisie of teamcoaching? Samen bespreken we welke interventies passen bij de doelstelling, bij de teamleden en de fase waarin het team zich bevindt.

Populaire en toegankelijke coachingstools met bewezen effect. We hebben een ruime keuze uit handvatten die onder meer zijn beschreven in de drie managementboeken Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog, Geluk op het werk? Train je geluk competenties! en Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox? Over leiderschap, teambuilding en eigenaarschap.

Plezier hebben én geen pijn vermijden. Welke aanleiding, worsteling of vraag je ook hebt, we gaan het aan en werken toe naar teamflow. Kleine stapjes zorgen voor grote doorbraken.

breng je team naar flow en co-creatie

herken je deze vragen?


met welke interventies breng je een team tot actieve co-creatie?

Hoe krijg je een team zover dat ze spreken over wat er echt speelt?

Hoe kan je groepsdynamiek in een team duiden?

Hoe zorg je voor meer flow en teamgevoel?

hoe gaan wij te werk?


goede analyse van het team

In mijn boeken zoals het "Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog; breng een team naar flow en co-creatie" en "Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox? Over leiderschap, teambuilding en eigenaarcshap" vind je een scala aan perspectieven hoe je een snelle en grondige analyse kan maken waar je team staat en wat het team nodig heeft.

kies het teamcoachingsinstrument dat past

Om het team de juiste boost te geven, kiezen we de de interventies die passen bij het team, de doelen en de behoeften van de teamleden. Of het nu testen zijn om ieders talenten zichtbaar te maken, het toepassen van de Authentieke Dialoog of faciliteringstechnieken - we kiezen voor de meest effectieve weg naar het resultaat. 

gelukkig werkende teams vasthouden

Hoe zorg je ervoor dat we weer energie krijgen? Hoe onderhouden we psychologische veiligheid vast? Gelukkig werkende teams hebben niet minder worstelingen, maar wel betere manieren om problemen op te lossen. In plaats van in een negatieve spiraal te blijven hangen, weten deze teams er anders mee om te gaan. Bij teamcoaching krijgen ze nét dat duwtje in de rug om de positieve spiraal aan te zetten en vast te houden/

bouw vandaag aan het fundament om de toekomst te oogsten

wat anderen zeggen


Ik heb Veronique met regelmaat gevraagd om mij te helpen. Ze heeft voor mij zowel teamcoachings gedaan, een mediationtraject en individuele begeleidingen.

Ik vind Veronique intuïtief zeer sterk en ze is in staat om in korte tijd en op een kernachtige manier een transformatie te bewerkstelligen bij zowel individuen als teams.

Ze werkt hierbij op meerdere perspectieven tegelijk en pakt diepe patronen aan met concrete tools. Haar werk leidde in alle gevallen tot onverwachte, krachtige en blijvende resultaten

Karien de Jonge

(voormalig) manager De Viersprong


Veronique voelt op een dieper niveau aan wat teams nodig hebben. Ze loopt voorop om werkgevers te transformeren naar de moderne tijd. Met haar bijzondere aanpak creëert ze de energie en verandering die nodig is. Aanstekelijk enthousiast!

Ralph Deguelle

CEO en oprichter Kabisa

Door Veronique haar kennis en ervaring heb ik diverse teams kunnen begeleiden richting de fase waarin ze in volle glorie kunnen performen.

Ook het (in stilte) gehoor geven aan wat er eigenlijk gezegd wil worden, heeft mij geholpen in het bereiken van doorbraken. Veronique maakt de aangereikte tools voor elke leek inzetbaar en daardoor super krachtig.

Leontien Kimmel

voormalig MT-lid bij Riksja Travel voor zelforganiserende teams

deze artikelen helpen ook


wat zeggen anderen?


Het waren fijne en leerzame gesprekken!

Doordat ik me niet meer gelukkig voelde in mijn werk ben ik bij Veronique terecht gekomen. Behalve dat ze me geholpen heeft dit geluk terug te vinden heeft ze me, door haar brede kennis over onder andere gesprekstechnieken, persoonlijkheidstypologieën en teambuilding inzicht gegeven in mezelf en in anderen. Hierdoor ben ik beter in staat me in te leven in de ander. Bovendien heeft Veronique me geleerd hoe ik invloed kan uitoefenen in situaties die ik niet kan veranderen. Het waren fijne en leerzame gesprekken.

profile-pic
Marion van der Hurk

Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past?

In een vrijblijvend gesprek herkennen en verkennen we het samen.

>