Transformeren


Een verandering verankeren die ook beklijft

Hoe weet je of jij en het team niet terugvalt in oud gedrag? Hoe houd je vast wat je al bereikt hebt? Wat maakt dat het niet even een tijdelijke opleving is?

Transformeren

Als je voelt dat je voldoende fundament hebt gebouwd om een diepere transformatie aan te gaan, werken we aan de dieperliggende patronen die je tegenhouden om een doorbraak te maken. De manier waarop dit gebeurt, hangt af van wat bij jou past.

De transformatietools die ik gebruik komen ondermeer uit de familie- en organisatie-opstellingen, uit de diepere inzichten over overlevingsgedrag, de positieve psychologie, gelukswetenschappen en NLP. Door te werken in de onderstroom en je onbewuste belemmerende patronen bewust te transformeren, openen zich nieuwe perspectieven en keuzemogelijkheiden.

Transformeren

Dialoog

De Authentieke Dialoog als teamcoachingsinstrument helpt het team om te benoemen, te doorvoelen en te ervaren wat er speelt en een negatieve spiraal te doorbreken of juist teamflow te versterken.

Het resultaat is dat het oplossend vermogen versterkt. Er komt nieuwe feedback: veranderingen worden zichtbaar opgemerkt in je omgeving. Je krijgt een betere energiebalans. Een diepgaandere rust en overgave. De weg komt vrij voor een dieper geluksgevoel.

Hieronder kun je de gerelateerde artikelen vinden die je meer vertellen over hoe jij en jouw team kunnen transformeren, met voorbeelden van best practices vanuit mijn eigen praktijkervaringen. 

Wil je meer weten over de opleiding tot werkgelukdeskundige? Kijk dan ook eens hier, of neem contact met me op als je nog vragen hebt!

deze artikelen helpen ook


25 mei 2022

Managementboek Seminar over Teamcoaching met de Authentieke Dialoog

Hoe begeleid je teams naar flow? Op het congres ‘Teams nog beter

lees meer
>